We love NEWS

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 

 
 
 

 

Kivált tagok:

Yamashita Tomohisa
1985.04.09.
 
Nishikido Ryo
[Kanjani8]
1984.11.03.
 
Hironori Kusano
[porehead]
1988.02.15.
 
Hiroki Uchi
1986.09.10.
 
Moriuchi Takahiro
[One Ok Rock]
1988.04.17.
Admin: Saya (facebook)
Fordítók: Saya, Ki-chan, Kyoko
Az oldalt és a design-t készítette: Minnie, Saya
Megalakulás: 2013.04.15
Ez egy rajongói oldal, vagyis semmilyen kapcsolatban nem állunk a bandával.
Az itt található magazin fordítások a saját munkáim. Kredittel mindenki szabadon reposztolhatja. 
Az angol fordításért kredit /credit for the English translations/: http://spilledmilk25.livejournal.com/
A magyar feliratos videókat a saját fansubom követte el: http://egaofansub.blogspot.com/
A feltöltött képek nem a saját tulajdonaim!
A feltöltött képekért kredit/credit for the scans:
A videókért kredit/credit for the videos:
 
Egyéb, zárolt posztos, jelszavas LJ oldalak (melyeknek a videóit ide nem posztolom ki):
 
 

Látogatók
Indulás: 2013-04-15
 
A bandáról

 

A NEWS (ニュース Nyūsu) egy négytagú japán fiúbanda. Tagok: Koyama Keiichiro, Takahisa Masuda, Shigeaki Kato és Tegoshi Yuya. A banda neve a négy égtáj angol nevének kezdőbetűjéből alakult. (North, East, West, South). A csapat 2003-ban alakult meg, a Johnny Kitagawa által vezetett Johnny`s Entertainment ügynökség keze alatt.

2003-2006: Debütálás és a tagok kilépése

2003-ban kiadtak egy promóciós kislemezt, a NEWS Nippon-t, amelynek címadó dalát a Röplabda Világkupán használták. Az első koncertjük előtt (NewSnow concert: News`s concert), Takahiro Moriuchi elhagyta a bandát. A News később kiadta debütáló kislemezüket, Kibou ~Yell ~ néven, ami az Oricon lista első helyére került. Következő két kislemezük, az Akaku Moyuru Taiyou (2004) és a Cherish (2005) szintén a a listák élére került, ahogy az első albumok is, a Touch, amelyet az első héten 164.016 példányban adtak el.

2005 Júliusában Uchi Hiroki-t fiatalkorú alkoholfogyasztás miatt eltitották a News-től, és a Kanjani8-tól, amelynek szintén a tagja volt. Annak ellenére, hogy elvesztettek egy tagok, a News kiadta negyedik kislemezét `Teppen` címmel, ami az előzőekhez hasonlóan szintén az első helyre került.

2006 Januárjában, a tagok száma hatra csökkent, amikor Kusano Hironorit szintén fiatalkorú alkoholfogyasztás miatt eltiltották a bandától. Ezután, 2006 Márciusában, a News kiadta ötödik kislemezét, `Sayaendou\Hadashi no Cinderella Boy` címmel, ami ismét az első helyre került. 2006 Május elsején, miután véget ért a  ’News Spring Tour’, a banda szünetet tartott.

2007-2010: A hat tagú News visszatérése

2006 December 30-án, a Johnny`s 2006-2007-es Countdown koncerten a banda bejelentette visszatérésüket, mint hat tagú banda, mivel Uchi Hiroki, és Kusano Hironori ismét gyakornokok lettek. Visszatérésük jeleként koncert turnéra indultak és kiadták hatodik kislemezüket, ’Hoshi wo Mezashite’ címmel. Az ismét első helyezett single címadó dalát a Happy Feet /Táncoló Talpak/ japán verziójának főcímdalaként használták.

2007 Novemberében a News egyidejűleg jelentette be hetedik kislemezük, – Weeeeek – és a második albumuk – Pacific – megjelenését. Az első héten a Weeeeek-ből 263.000, míg a Pacific-ból 196.000 példányt vásároltak meg. Ez volt a tizedik alkalom az Oricon történelmében, hogy egyazon előadótól egy album és egy kislemez is felkerült az első helyre. Az új albumuk mellett a NEWS egy nemzetközi koncert turnéba kezdett ’News Pacific Tour 2007-2008’ névvel, ami 2007 December 15-től 2008 Január 27-ig tartott. Mivel a vártnál több jegy kelt el, két helyszínt hozzáadtak a turnéhoz, így ekkor tartották meg az első önálló koncertjüket a Tokyo Dome-ban.

2008 Februárjában a banda kiadta nyolcadik első helyen végzett kislemezét ’Taiyou no Namida’ címmel. A címadó dalt Yamashita Tomohisa ’Kurosagi’ című mozifilmjében használták. Még két kislemezt adtak ki: ’Summer Time(2008 Május), 'Happy Birthday' (2008 Október). Ezután kijött harmadik stúdió albumuk, a ’Color(2008 November). A ’Happy Birthday’ megjelenése után a News lett a második olyan banda – A KinKi Kids után -, akinek a debütálás óta egymás után 10 kislemeze került az első helyre. A Color ismét a listák élére került. 2009. Áprlis 29-én kiadták a 11. Elsőszámú kislemezüket, a ’Koi no ABO’-t. A 12. elsőszámú kislemezük, a ’Sakura Girl2010. Március 31-én jelent meg. A ’LIVE! LIVE! LIVE! NEWS Dome Party 2010’ koncertjükön bejelentették, hogy November 3-án kiadják 13. kislemezüket, ’Fighting Man’ címmel.

2010 Szeptember 15-én kiadták negyedik stúdió albumukat. A ’LIVE’ 156.391 példányban kelt el az első héten és az Oricon album lista első helyére is felkerült.

A 2010-es decemberi Music Station Super Live óta a News semmilyen aktivitást nem mutatott.

2011: A banda kvartetté alakul

2011 Október 7-én bejelentették, hogy Nishikido Ryo és Yamashita Tomohisa elhagyja a bandát. A hivatalos sajtókonferencián elmagyarázták az indokokat. Nishikido a News mellett a Kanjani8 bandának is a tagja volt, és a két bandát nehéz volt összeegyeztetni. Yamashita szóló karrierje érdekében távozott a csapatból. Nishikido a Kanjani8 tagjaként folytatja tovább. A News pedig egy négytagú bandaként, melynek tagjai: Koyama Keiichiro, Masuda Takahisa, Kato Shigeaki és Tegoshi Yuya.

2012: A négytagú News visszatérése

2012 Április 15-én a JE honlapján megjelent egy visszaszámlálás, melynek hátterében a négy tag körvonalait láthattuk, ami a hivatalos visszatérésre engedett utalni. Április 16-án a Johnny`s speciális News honlapján a visszaszámlálás újraindult, amely Április 18-án ütötte meg a ‘0:00:00’-t. Ezzel egyidőben, Koyama Keiichiro rádió programja, a ’K-chan News’ adásba került. Koyama különleges vendégei Kato, Tegoshi és Masuda voltak. A tagok sokáig bizonytalanságban hagyták a rajongókat azzal, hogy értelmetlen dolgokról beszélgettek, de végül sor került a hivatalos bejelentésre. Koyama Keiichiro korábban bejelentette, hogy kiadnak egy Best Albumot. Az új kislemez és a Best album mellett, egy koncert turnét is tartanak.

Mi több, hogy kimutassák szeretetüket a rajongók felé, akik több mint egy évet vártak rájuk, ők is kivehették részüket a Best Album készítéséből. Április 18-tól a rajongók megszavazhatták a négy kedvenc News dalukat a Johnny`s Entertainment hivatalos honlapján.

Május 7-én, a JE oldalán bejelentették, hogy Június 13-án megjelenik a ’NEWS BEST’ album, melynek lesz limitált és regulár verziója is. Mindkettő verzió tartalmaz a banda A-oldalú kislemezéből 15 dalt. A regulár verzió emellett még 15 olyan számot is tartalmaz, melyek nem a kislemezekben találhatóak. A limitált verzióba pedig belekerült egy extra CD, az eddig ki nem adott dalaikkal.

Július 18-án megjelent első kislemezük négytagú bandaként, amely a ’Chankapaana’ címet kapta. A kislemezt öt különböző példányban adták ki, és egy limitált verzióban is, ami mind az öt példányt magában foglalja. A címadó dal hivatalos PV-jét Július 9-én mutatták be a televízióban. A kislemez az első nap 121.097 példányban kelt el és az Oricon Heti Kislemez Listáján az első helyre került.

2012 December 12-én kiadták 15. kislemezüket, ’World Quest\Pokoponpekorya’ címmel. A kislemez négy változatban jelent meg: sima CD változat, A és B limitált kiadás, és egy különleges változat. A single első helyre került az Oricon listáján és az első héten 130.000 példányt adtak el. Ez sorban a 15. első számú kislemezük. A News a harmadik banda, akik elérték ezt. A Billboard Japan TOP 100 listán a World Quest az első, míg a Pokopon Pekorya a hatodik helyre került. Ők az első banda, akiknek egyidejűleg két számuk került be a top tízbe.

A World Quest-et a 2012-es FIFA Világkupa Japán versenyén használták, amelyen Tegoshi Yuya is részt vett, mint közvetítő.

A Pokopon Pekorya-t Shigeaki 2012-es doramájában, a Hana no Zubora-Meshi-ben hallhatjuk.

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak